• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Gesloten vanaf 31 december tot en met 2 januari
30 dec, 2022
Kerstmenu 2022
16 nov, 2022
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire avond 27 december 2012

Culinaire avond 27 december 2012 19.00 uur   Prosecco con aranci sanguigni Prosecco met bloedsinaasappel Polenta grigliata con pollo al vino rosso Gegrilde polenta met stukjes kip en een rode wijnsaus
10 nov, 2012
0

Culinaire avond 30 november 2012

Culinaire avond 30 november 2012 19.00 uur Bloody Mary Aperitief met wodka, tomatensap en tabasco Rotolone ai porcini Broodrolletjes gevuld met eekhoorntjesbrood en grove Parmezaanse kaas Carpaccio di
31 okt, 2012
0

Culinaire avond 26 oktober 2012

Op 26 oktober hebben we weer een culinaire avond met als thema ‘Wilde vogels’. Reserveer snel en geniet, samen met ons, van een avond lang verrassend dineren. Aanvang: 19.00 uur. Wilde vog
13 sep, 2012
0

Culinaire avond 28 september 2012 volgeboekt!

NOTE: U kunt niet meer reserveren. Wij zijn volgeboekt. Op 28 september hebben we weer een culinaire avond met als thema ‘Herfst in Piemonte’. Reserveer snel en geniet, samen met ons, van
20 aug, 2012
0

Lekker eten en voetbal? Natuurlijk bij Su Sardu!

Op de dagen dat het Nederlands elftal zich uitslooft, kunnen jullie ontspannen genieten van heerlijke Italiaanse antipasti en gezelligheid, maar ook van Nederlands voetbal. Data: 9 juni (17.30 uur), 1
31 mei, 2012
0

Hele week geopend vanaf 12.00 uur

De hele week geopend vanaf 12.00 uur Voor lunch & diner, koffie & thee Vanaf 1 mei 2012 zijn wij elke dag geopend vanaf 12.00 uur. Dus wilt u ’s middags op zijn Italiaans lunchen voor een aant
20 apr, 2012
0

Culinaire avond – 25 mei 2012

C u l i n a i r e  a v o n d Uitgebreid en verrassend dineren 25 mei 2012 – 19.00 uur Moscato al Campari Een verrassend aperitief met Campari Bruschetta con olive nere, fragole e balsamico Geroosterd
20 apr, 2012
0

Kookworkshop 2 april 2012

Kookworkshop 2 april 2012 Aanvang: 18.00 uur Na een aantal geslaagde kookworkshops is er voor de liefhebbers op 2 april 2012 weer een kookles. Chef Marco Collu zal jullie leren hoe je een grandioos di
03 mrt, 2012
0
« First‹ Previous5678910Next ›