In de maand april vindt er een grote verbouwing plaats in Su Sardu, maar we sluiten niet helemaal de deuren. Op 8,9 en 10 april zijn wij gesloten, maar daarna zijn wij er weer voor jullie. Om de laats
Aanvang 19.00 uur Aperitivo con Campari Prosecco met sinaasappelsap en Campari Grisini con crudo e bresaola Soepstengels omwikkeld met parmaham, bresaola en huisgemaakte pesto Carpaccio di manzo Carp
Culinaire avond 29 maart 2013 19.00 uur Aperitivo con mango Prosecco met mangosap en Aperol Gamberetti con finocchio Hollandse garnalen met citroenolijfolie en zongedroogde tomaten op een bedje van ve
Wist u dat wij nog steeds kookworkshops organiseren? U stelt een groep samenstellen en wij zorgen voor de rest: een avond vol met lekkere gerechten die jullie zelf bereiden, onder leiding van onze che
Aanvang: 19.00 uur. Aperitivo con pompelmo Prosecco met grapefruit en Campari Gambero di fiume in salsa rosa Rivierkreeftjes met een cocktailsausje Zucchine con pecorino Gegrilde courgette met geras
Sinterklaas vaart weer naar Spanje, dus is het tijd voor kerstvreugd. Heeft u zin in een Italiaanse kerst? Dan bent u natuurlijk ook bij ons aan het goede adres. Dit jaar hebben we weer een verrassend
Aanvang: 19.00 uur. Aperitivo Americano Prosecco met rode Martini en Campari Crostino di Parma Geroosterd brood met parmaham en Parmezaanse kaas Vol-au-vent di lumache e gorgonzola Vol-au-vent met sla