• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Gesloten vanaf 31 december tot en met 2 januari
30 dec, 2022
Kerstmenu 2022
16 nov, 2022
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire avond 16 januari 2015

  Aperitivo con limoncello Aperol Spritz met limoncello Crostino alla Siciliana Geroosterd brood met groentenratatouille Crema di piselli Creme van doperwtjes met ham en verse munt Peperoni con a
13 dec, 2014
0

Kerstmenu 2014

  Kerstmenu Heerlijk lang tafelen en genieten van al het lekkers dat de Italiaanse keuken te bieden heeft? Dat kan met ons kerstmenu. De kosten bedragen € 45,- per persoon. Heeft u bepaalde wense
12 dec, 2014
0

Culinaire avond 12 december 2014 om 19.00 uur

Culinaire avond 12 december 2014 19.00 uur Aperitivo Garibaldi Prosecco met Aperol en grapefruit Bruschetta Veneziana Geroosterd brood met een zoete marmelade van uien Crema di broccoli Crèmesoep met
21 nov, 2014
0

Culinaire Avond 21 november 2014, om 19 uur

Bloody Mary Aperitief met wodka, tomatensap en tabasco Crostino con crema di lenticchie e rosmarino Geroosterd brood met een creme van linzen en rozemarijn Carpaccio ai porcini Carpaccio van ossenhaas
29 sep, 2014
0

Culinaire Avond 24 oktober 2014, om 19 uur

Campari e frutta Fruitige Campari Focaccia del bosco Focaccia met champignons en olijven Salmone affumicato rinfrescante Gerookte zalm met witlof en yoghurt Carpaccio di zucchine Gemarineerde courgett
29 sep, 2014
0

Culinaire Avond 12 september 2014

Pompelmo spritz Aperol, prosecco en grapefruit Crostino del pastore Geroosterd brood met gorgonzola, peer en noten Mozzarella in carrozza Caprese met parmaham uit de oven Involtini di vitello Gevulde
14 aug, 2014
0

Culinaire Avond 16 mei 2014, om 19 uur

Zomerse taferelen   Aperitivo alla crema di cassis Aperitief met prosecco en crème de cassis Melone con prosciutto crudo Sappige meloen met Sardijnse rauwe ham Carpaccio all´ananas Carpaccio van
28 apr, 2014
0

Culinaire Avond 18 april 2014 om 19 uur

Zonnige avond   Aperitivo con pompelmo Aperitief met prosecco, grapefruit en Aperol Focaccia con vitello e pomodori Focaccia met rosbief en verse tomaten Carpaccio all’arancia Carpaccio van
26 mrt, 2014
0
« First‹ Previous2345678910Next ›Last »