• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Vakantiesluitingen Su Sardu
25 jun, 2022
Culinaire Avond 13 maart 2020 om 19 uur
12 feb, 2020
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire avond 10 april 2015 19.00 uur

Aperitivo con Campari Prosecco met Campari en jus d’orange Crostino con marmellata di peperoni Geroosterd huisgemaakt brood met ricotta en marmelade van paprika Insalata caprese moderna Moderne tomate
14 feb, 2015
0

Culinaire avond 13 maart 2015 om 19.00 uur

Aperitivo con Martini Rosso Prosecco met rode Martini Crostino con vitello e tonno Geroosterd huisgemaakt stokbrood met rosbief en een mousse van tonijn Insalata Russa Aardappelsalade van Russische oo
19 jan, 2015
0

Culinaire avond 13 februari 2015 om 19.00 uur VOLGEBOEKT

Aperitivo con pompelmo Prosecco met Campari en grapefruit Bruschetta con olive Geroosterd brood met verse tomaten en olijven Minestrone Verse groentensoep Carpaccio di salmone Gegrilde courgette met S
09 jan, 2015
0

Culinaire avond 16 januari 2015

  Aperitivo con limoncello Aperol Spritz met limoncello Crostino alla Siciliana Geroosterd brood met groentenratatouille Crema di piselli Creme van doperwtjes met ham en verse munt Peperoni con a
13 dec, 2014
0

Kerstmenu 2014

  Kerstmenu Heerlijk lang tafelen en genieten van al het lekkers dat de Italiaanse keuken te bieden heeft? Dat kan met ons kerstmenu. De kosten bedragen € 45,- per persoon. Heeft u bepaalde wense
12 dec, 2014
0

Culinaire avond 12 december 2014 om 19.00 uur

Culinaire avond 12 december 2014 19.00 uur Aperitivo Garibaldi Prosecco met Aperol en grapefruit Bruschetta Veneziana Geroosterd brood met een zoete marmelade van uien Crema di broccoli Crèmesoep met
21 nov, 2014
0

Culinaire Avond 21 november 2014, om 19 uur

Bloody Mary Aperitief met wodka, tomatensap en tabasco Crostino con crema di lenticchie e rosmarino Geroosterd brood met een creme van linzen en rozemarijn Carpaccio ai porcini Carpaccio van ossenhaas
29 sep, 2014
0

Culinaire Avond 24 oktober 2014, om 19 uur

Campari e frutta Fruitige Campari Focaccia del bosco Focaccia met champignons en olijven Salmone affumicato rinfrescante Gerookte zalm met witlof en yoghurt Carpaccio di zucchine Gemarineerde courgett
29 sep, 2014
0
123456789