• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Gesloten vanaf 31 december tot en met 2 januari
30 dec, 2022
Kerstmenu 2022
16 nov, 2022
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Kerst 2011

En dan eindelijk… Het kerstmenu 2011!

Van 20 tot en met 30 december kunt u gerechten bestellen die zijn samengesteld om te genieten van de heerlijke producten die in de herfst en winter te verkrijgen zijn. U kunt ook pizza’s bestellen, behalve 25 en 26 december. Daarnaast kunnen wij voor € 42,50 ook een verrassend menu voor u samenstellen, met vijf voorgerechten, risotto, een hoofdgerecht waarbij gekozen kan worden uit vlees of vis, dessert en koffie of thee naar keuze. Dus, voor elk wat wils.

Antipasti

Crema di zucchine alla scozzese € 6,50

Courgettecremesoep met gerookte Schotse zalm

Gamberetti e carciofi € 13,-

Hollandse garnalen en artisjokken met een basilicum-, citroen- en dillesaus

Carpaccio di pesce spada € 13,-

Carpaccio van zwaardvis met sinaasappelschijfjes en een munt- en citroendressing

Carpaccio di Anatra € 14,50

Dunne plakjes eendenborstfilet op een bedje van rucola met pijnboompitten, balsamicodressing en grove Parmezaanse kaas

Bresaola alla boscaiola € 14,50

Gedroogde ossenhaas met bospaddenstoelen, truffelolie en grove Parmezaanse kaas

Primi

Risotto al prosecco con noci € 14,-

Risotto met prosecco, mascarpone en noten

Tagliatelle con funghi e manzo € 14,-

Tagliatelle met stukjes ossenhaas in een champignonroomsausje

Linguine del pescatore € 15,-

Linguine met verse mosselen en grote zeegarnalen in een pikante tomatensaus

Carni

Rotoloni alla genovese € 20,-

Varkenshaasrolletjes met mozzarella en ham in een pestosausje met Parmezaanse kaas

Quaglie alla modenese € 24,-

Kwartelfilet met een balsamicosausje

Agnello ai ferri  € 24,50

Lamsrack van de grill met Italiaanse kruiden

Entrecote al Cannonau € 24,50

Biologische entrecote met een Cannonau/rodewijnsaus

Pesci

Aragostelle alle spezie € 23,50

Langoustine met dille en tijm in een citroenwijnsausje

Capesante ai pinoli € 24,-

Sint Jakobschelpen met verse tomaten en pijnboompitten in een wittewijnsaus

Orata ai carciofi € 24,-

Doradefilet met artisjokken en amandelen in een Vermentino/wittewijnsaus

Spigola al naturale € 24,-

Zeebaarsfilet met verse kruiden en citroen uit de oven

Dessert

Tiramisu all’arancia  € 6,50

Huisgemaakte tiramisu met sinaasappelschaafsel en sinaasappellikeur

Coppa al torrono € 6,50

Nougatroomijs met honing

Tartufo semifreddo € 7,-

Semifreddo met Italiaans bakkersroom en cacao

 

Delen via social media
  • google-share