Culinaire avond
30 november 2012
19.00 uur
Bloody Mary
Aperitief met wodka, tomatensap en tabasco
Rotolone ai porcini
Broodrolletjes gevuld met eekhoorntjesbrood en grove Parmezaanse kaas
Carpaccio di manzo
Carpaccio van ossenhaas met zongedroogde tomaten, gebakken bospaddenstoelen en rucola
Soufflé di porcini al forno
Hartige souffle uit de oven met eekhoorntjesbrood en een crème van verschillende soorten kaas
Risotto Milanese con zafferano
Risotto met saffraan en eekhoorntjesbrood
Orata ai porcini
Doradefilet met een saus van eekhoorntjesbrood
Sorbetto alle fragole
Spoom met verse aardbeien
Ossobuco con tartufo
Kalfschenkel met eekhoorntjesbrood en truffel
Torta al cioccolato con noci
Huisgemaakte chocoladetaart met walnotenijs
Warme drank
€ 52,50 p.p., inclusief wijnarrangement