Herfst Aperitivo con Campari Prosecco met grapefruit en Campari Bruschetta alle olive Geroosterd brood met huisgemaakte olijventapenade Gambero di fiume in salsa rosa Rivierkreeftjes met een whiskyc
Beste gasten, In verband met de verbouwing zijn wij 9,10 & 11 september gesloten. Vanaf 12 september zijn wij weer open. Wij hopen jullie zo spoedig mogelijk weer van dienst te kunnen zijn in een
Nazomeren Aperol spritz Aperol met prosecco en mineraal water Focaccia con pomodori, aglio e basilico Focaccia met verse tomaten, knoflook en basilicum Carpaccio di manzo Carpaccio van ossenhaas m
In de maand april vindt er een grote verbouwing plaats in Su Sardu, maar we sluiten niet helemaal de deuren. Op 8,9 en 10 april zijn wij gesloten, maar daarna zijn wij er weer voor jullie. Om de laats
Aanvang 19.00 uur Aperitivo con Campari Prosecco met sinaasappelsap en Campari Grisini con crudo e bresaola Soepstengels omwikkeld met parmaham, bresaola en huisgemaakte pesto Carpaccio di manzo Carp
Culinaire avond 29 maart 2013 19.00 uur Aperitivo con mango Prosecco met mangosap en Aperol Gamberetti con finocchio Hollandse garnalen met citroenolijfolie en zongedroogde tomaten op een bedje van ve
Wist u dat wij nog steeds kookworkshops organiseren? U stelt een groep samenstellen en wij zorgen voor de rest: een avond vol met lekkere gerechten die jullie zelf bereiden, onder leiding van onze che