• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Vakantiesluitingen Su Sardu
25 jun, 2022
Culinaire Avond 13 maart 2020 om 19 uur
12 feb, 2020
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire Avond 25 oktober 2013

Herfst   Aperitivo con Campari Prosecco met grapefruit en Campari Bruschetta alle olive Geroosterd brood met huisgemaakte olijventapenade Gambero di fiume in salsa rosa Rivierkreeftjes met een whiskyc
26 sep, 2013
0

9,10 & 11 September gesloten wegens verbouwing!

Beste gasten, In verband met de verbouwing zijn wij 9,10 & 11 september gesloten. Vanaf 12 september zijn wij weer open. Wij hopen jullie zo spoedig mogelijk weer van dienst te kunnen zijn in een
08 sep, 2013
0

Culinaire avond 20 september 2013, om 19:00 uur

Nazomeren     Aperol spritz Aperol met prosecco en mineraal water Focaccia con pomodori, aglio e basilico Focaccia met verse tomaten, knoflook en basilicum Carpaccio di manzo Carpaccio van ossenhaas m
16 aug, 2013
0

deelnemer mmculinair 31 aug + 1 sept 2013

http://www.emmenculinair.nl
20 jun, 2013
0

Verbouwing en aangepaste openingstijden

In de maand april vindt er een grote verbouwing plaats in Su Sardu, maar we sluiten niet helemaal de deuren. Op 8,9 en 10 april zijn wij gesloten, maar daarna zijn wij er weer voor jullie. Om de laats
19 mrt, 2013
0

Culinaire avond 26 april 2013

Aanvang 19.00 uur Aperitivo con Campari Prosecco met sinaasappelsap en Campari Grisini con crudo e bresaola  Soepstengels omwikkeld met parmaham, bresaola en huisgemaakte pesto Carpaccio di manzo Carp
19 mrt, 2013
0

Culinaire avond 29 maart 2013

Culinaire avond 29 maart 2013 19.00 uur Aperitivo con mango Prosecco met mangosap en Aperol Gamberetti con finocchio Hollandse garnalen met citroenolijfolie en zongedroogde tomaten op een bedje van ve
09 feb, 2013
0

Kookworkshops nog steeds mogelijk

Wist u dat wij nog steeds kookworkshops organiseren? U stelt een groep samenstellen en wij zorgen voor de rest: een avond vol met lekkere gerechten die jullie zelf bereiden, onder leiding van onze che
09 feb, 2013
0
123456789