Pompelmo spritz Aperol, prosecco en grapefruit Crostino del pastore Geroosterd brood met gorgonzola, peer en noten Mozzarella in carrozza Caprese met parmaham uit de oven Involtini di vitello Gevulde
Zomerse taferelen Aperitivo alla crema di cassis Aperitief met prosecco en crème de cassis Melone con prosciutto crudo Sappige meloen met Sardijnse rauwe ham Carpaccio all´ananas Carpaccio van
Zonnige avond Aperitivo con pompelmo Aperitief met prosecco, grapefruit en Aperol Focaccia con vitello e pomodori Focaccia met rosbief en verse tomaten Carpaccio all’arancia Carpaccio van
Lente in aantocht Aperitivo con Campari Moscato d’Asti met Campari en jus Focaccia con pomodori freschi Focaccia met verse tomaten en huisgemaakte pesto van rucola Peperoni grigliati con
“Lente in aantocht” Aperitivo con Mango Aperitief met Aperol en mangosap Bruschetta alle melanzane Geroosterd brood met aubergine Spiedino di salmone con ananas Spiesje met Schotse
Winterse taferelen Aperitivo con Rosso Antico Prosecco met Rosso Antico, campari en jus Zucchine con gamberetti Gegrilde courgette met gemarineerde garnaaltjes Finocchio gratinato al gorgonzola
Korte dagen, lange nachten Bloody mary Aperitief met wodka, tomatensap en tobasco Focaccia al pesto di rucola Focaccia met pesto van rucola en Parmezaanse kaas Carpaccio d’anatra all̵
Winter in je bol Aperitivo con arrancio Prosecco met Aperol en jus d’orange Bruschetta con funghi di bosco Geroosterd brood met bospaddenstoelen en Parmezaanse kaas Capesante ai zafferano