• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Vakantiesluitingen Su Sardu
25 jun, 2022
Culinaire Avond 13 maart 2020 om 19 uur
12 feb, 2020
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire Avond 12 september 2014

Pompelmo spritz Aperol, prosecco en grapefruit Crostino del pastore Geroosterd brood met gorgonzola, peer en noten Mozzarella in carrozza Caprese met parmaham uit de oven Involtini di vitello Gevulde
14 aug, 2014
0

Culinaire Avond 16 mei 2014, om 19 uur

Zomerse taferelen   Aperitivo alla crema di cassis Aperitief met prosecco en crème de cassis Melone con prosciutto crudo Sappige meloen met Sardijnse rauwe ham Carpaccio all´ananas Carpaccio van
28 apr, 2014
0

Culinaire Avond 18 april 2014 om 19 uur

Zonnige avond   Aperitivo con pompelmo Aperitief met prosecco, grapefruit en Aperol Focaccia con vitello e pomodori Focaccia met rosbief en verse tomaten Carpaccio all’arancia Carpaccio van
26 mrt, 2014
0

Culinaire Avond 21 maart 2014 om 19 uur

Lente in aantocht   Aperitivo con Campari Moscato d’Asti met Campari en jus Focaccia con pomodori freschi Focaccia met verse tomaten en huisgemaakte pesto van rucola Peperoni grigliati con
26 feb, 2014
0

Culinaire Avond 21 februari 2014 om 19 uur

“Lente in aantocht”   Aperitivo con Mango Aperitief met Aperol en mangosap Bruschetta alle melanzane Geroosterd brood met aubergine Spiedino di salmone con ananas Spiesje met Schotse
29 jan, 2014
0

Culinaire Avond 24 januari 2014 om

Winterse taferelen   Aperitivo con Rosso Antico Prosecco met Rosso Antico, campari en jus Zucchine con gamberetti Gegrilde courgette met gemarineerde garnaaltjes Finocchio gratinato al gorgonzola
06 jan, 2014
0

Culinaire Avond 13 december 2013

Korte dagen, lange nachten   Bloody mary Aperitief met wodka, tomatensap en tobasco Focaccia al pesto di rucola Focaccia met pesto van rucola en Parmezaanse kaas Carpaccio d’anatra all̵
17 nov, 2013
0

Culinaire Avond 22 november 2013

Winter in je bol   Aperitivo con arrancio Prosecco met Aperol en jus d’orange Bruschetta con funghi di bosco Geroosterd brood met bospaddenstoelen en Parmezaanse kaas Capesante ai zafferano
29 okt, 2013
0
123456789