• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

KERST 2017
21 nov, 2017
CineMenu (voormalig Perfect Evening Arrangement)
03 mrt, 2013

Recente berichten

Culinaire Avond 29 maart 2019 om 19 uur
20 feb, 2019
Culinaire Avond 1 februari 2019 om 19 uur
17 jan, 2019
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire avond 12 december 2014 om 19.00 uur

Culinaire avond 12 december 2014 19.00 uur Aperitivo Garibaldi Prosecco met Aperol en grapefruit Bruschetta Veneziana Geroosterd brood met een zoete marmelade van uien Crema di broccoli Crèmesoep met
21 nov, 2014
0

Culinaire Avond 21 november 2014, om 19 uur

Bloody Mary Aperitief met wodka, tomatensap en tabasco Crostino con crema di lenticchie e rosmarino Geroosterd brood met een creme van linzen en rozemarijn Carpaccio ai porcini Carpaccio van ossenhaas
29 sep, 2014
0

Culinaire Avond 24 oktober 2014, om 19 uur

Campari e frutta Fruitige Campari Focaccia del bosco Focaccia met champignons en olijven Salmone affumicato rinfrescante Gerookte zalm met witlof en yoghurt Carpaccio di zucchine Gemarineerde courgett
29 sep, 2014
0

Culinaire Avond 12 september 2014

Pompelmo spritz Aperol, prosecco en grapefruit Crostino del pastore Geroosterd brood met gorgonzola, peer en noten Mozzarella in carrozza Caprese met parmaham uit de oven Involtini di vitello Gevulde
14 aug, 2014
0

Culinaire Avond 16 mei 2014, om 19 uur

Zomerse taferelen   Aperitivo alla crema di cassis Aperitief met prosecco en crème de cassis Melone con prosciutto crudo Sappige meloen met Sardijnse rauwe ham Carpaccio all´ananas Carpaccio van
28 apr, 2014
0

Culinaire Avond 18 april 2014 om 19 uur

Zonnige avond   Aperitivo con pompelmo Aperitief met prosecco, grapefruit en Aperol Focaccia con vitello e pomodori Focaccia met rosbief en verse tomaten Carpaccio all’arancia Carpaccio van
26 mrt, 2014
0

Culinaire Avond 21 maart 2014 om 19 uur

Lente in aantocht   Aperitivo con Campari Moscato d’Asti met Campari en jus Focaccia con pomodori freschi Focaccia met verse tomaten en huisgemaakte pesto van rucola Peperoni grigliati con
26 feb, 2014
0

Culinaire Avond 21 februari 2014 om 19 uur

“Lente in aantocht”   Aperitivo con Mango Aperitief met Aperol en mangosap Bruschetta alle melanzane Geroosterd brood met aubergine Spiedino di salmone con ananas Spiesje met Schotse
29 jan, 2014
0
123456789