Culinaire avond 12 december 2014 19.00 uur Aperitivo Garibaldi Prosecco met Aperol en grapefruit Bruschetta Veneziana Geroosterd brood met een zoete marmelade van uien Crema di broccoli Crèmesoep met
Bloody Mary Aperitief met wodka, tomatensap en tabasco Crostino con crema di lenticchie e rosmarino Geroosterd brood met een creme van linzen en rozemarijn Carpaccio ai porcini Carpaccio van ossenhaas
Campari e frutta Fruitige Campari Focaccia del bosco Focaccia met champignons en olijven Salmone affumicato rinfrescante Gerookte zalm met witlof en yoghurt Carpaccio di zucchine Gemarineerde courgett
Pompelmo spritz Aperol, prosecco en grapefruit Crostino del pastore Geroosterd brood met gorgonzola, peer en noten Mozzarella in carrozza Caprese met parmaham uit de oven Involtini di vitello Gevulde
Zomerse taferelen Aperitivo alla crema di cassis Aperitief met prosecco en crème de cassis Melone con prosciutto crudo Sappige meloen met Sardijnse rauwe ham Carpaccio all´ananas Carpaccio van
Zonnige avond Aperitivo con pompelmo Aperitief met prosecco, grapefruit en Aperol Focaccia con vitello e pomodori Focaccia met rosbief en verse tomaten Carpaccio all’arancia Carpaccio van
Lente in aantocht Aperitivo con Campari Moscato d’Asti met Campari en jus Focaccia con pomodori freschi Focaccia met verse tomaten en huisgemaakte pesto van rucola Peperoni grigliati con
“Lente in aantocht” Aperitivo con Mango Aperitief met Aperol en mangosap Bruschetta alle melanzane Geroosterd brood met aubergine Spiedino di salmone con ananas Spiesje met Schotse