• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Vakantiesluitingen Su Sardu
25 jun, 2022
Culinaire Avond 13 maart 2020 om 19 uur
12 feb, 2020
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Su Sardu gesloten tot en met 10 februari 2016

Beste gasten, Ons restaurant is gesloten van 1 februari tot en met 10 februari 2016. Dit in verband met de verbouwing in onze keuken. Op donderdag 11 februari 2016 staan wij weer voor u klaar. Tot dan
06 feb, 2016
0

Culinaire Avond 19 februari 2016, om 19 uur

Aperitivo con vino rosso Aperitief met rode wijn Crostino con crema di peperoni e capperi Geroosterd brood met een crème van paprika en kappertjes Tortino di spinaci, gorgonzola e noci Hartig taartje
18 jan, 2016
0

Culinaire avond 15 januari 2016, 19.00 uur

Bloody Mary Aperitief met wodka, tomatensap en tabasco Crostino con marmellata di pomodori Geroosterd brood met zongedroogde tomatenmarmelade en gorgonzola Vellutata di pomodoro con salsiccia sarda cr
24 dec, 2015
0

Kerstmenu 2015

Kerstmenu Heerlijk lang tafelen en genieten van al het lekkers dat de Italiaanse keuken te bieden heeft? Dat kan met ons kerstmenu. De kosten bedragen € 45,- per persoon. Heeft u bepaalde wensen of ev
02 dec, 2015
0

Culinaire Avond 11 december 2015, om 19 uur

Aperitivo con Pere Prosecco met granaatappel, peer en  Aperol Bruschetta al gorgonzola Bruschetta met gorgonzola, ui en balsamico Finocchio gratinato con ricotta Gegratineerde venkel met spek en ricot
23 nov, 2015
0

Culinaire Avond 13 november 2015, om 19 uur

Aperitivo con Gin Prosecco met gin en grapefruit Bruschetta con pomodori Geroosterd huisgemaakt brood met verse tomaten Rotoloni di zucchine con gamberetti Rolletjes van courgette met garnaaltjes Carp
14 okt, 2015
0

Culinaire Avond (9 oktober 2015) om 19 uur

Aperitivo con Campari Prosecco met Campari en jus d’ orange Crostino Sardo Verrassende crostino met Sardijns brood Carpaccio di polpi Carpaccio van inktvis Vol-au-vent al pistacchio Vol-au-vent
09 sep, 2015
0

Culinaire avond 8 mei 2015 om 19.00 uur

Aperitivo con melagrana Prosecco met granaatappel, citroen en munt Crostino energico Geroosterd huisgemaakt stokbrood met een mousse van asperges en spinazie Carpaccio di manzo Carpaccio van ossenhaas
29 mrt, 2015
0
123456789