• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Vakantiesluitingen Su Sardu
25 jun, 2022
Culinaire Avond 13 maart 2020 om 19 uur
12 feb, 2020
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire Avond 25 oktober 2013

foto 3Herfst

 
Aperitivo con Campari

Prosecco met grapefruit en Campari

Bruschetta alle olive

Geroosterd brood met huisgemaakte olijventapenade

Gambero di fiume in salsa rosa

Rivierkreeftjes met een whiskycocktailsausje

Vitello tonnato

Zelfgebraden kalfsrosbief met een mousse van tonijn

Risotto  con funghi

Risotto met bospaddenstoelen

Filetto di spigola alla Vernaccia

Zeebaarsfielet geserveerd met een Vernacciawijnsaus en Sardijnse olijven

Sorbetto al mandarino

Spoom met mandarijn

Filetto ebraico

Diamanthaas met een witte wijnsaus, zongedrogde tomaten, champignons, spek, Spaanse peper, knoflook en rucola

Tiramisu della casa

Huisgemaakte tiramisu

Warme drank

 

€ 52,50 p.p inclusief wijnarrangement

Delen via social media
  • google-share