• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Vakantiesluitingen Su Sardu
25 jun, 2022
Culinaire Avond 13 maart 2020 om 19 uur
12 feb, 2020
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire avond 22 februari 2013

Aanvang: 19.00 uur.

Aperitivo con pompelmo
Prosecco met grapefruit en Campari

Gambero di fiume in salsa  rosa
Rivierkreeftjes met een cocktailsausje

Zucchine con pecorino
 Gegrilde courgette met geraspte pecorino

Filetto di maiale con miele e senape
Varkensfilet op een bedje van rucola met een dressing van honing en mosterd

Farfalle al salmone

Vlinderpasta met gerookte zalm in een roze roomsausje

Sogliolette alla parmigiana

Sliptong met boter en Parmezaanse kaas

Sorbetto al limone

Spoom met citroen

Filetto di Jewish con porto

Diamanthaasmedaillons met een rode portsaus

Tiramisu classico

Huisgemaakte tiramisu met een toefje slagroom

Warme drank

€52,50 p.p., inclusief wijnarrangement

Delen via social media
  • google-share