• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Vakantiesluitingen Su Sardu
25 jun, 2022
Culinaire Avond 13 maart 2020 om 19 uur
12 feb, 2020
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire Avond 21 maart 2014 om 19 uur

Lente in aantocht

 

Aperitivo con Campari

Moscato d’Asti met Campari en jus

Focaccia con pomodori freschi

Focaccia met verse tomaten en huisgemaakte pesto van rucola

Peperoni grigliati con trota affumicata

Gegrilde paprika met gerookte forel en een frisse honingmosterddressing

Vitello salmonato

Kalfsrosbief met een mousse van gerookte zalm

Ravioli al sugo

Deegkussentjes gevuld met ricotta en spinazie in een lichtpikante tomatensaus

Orata alla Milanese

Doradefilet met saffaansaus en courgette

Sorbetto alle fragole

Spoom met verse aardbeien

Rotoloni con prosciutto crudo e gorgonzola

Varkenshaasrolletjes gevuld met rauwe ham en gorgonzola met een pesto van rucola

Profiterol bianco

Italiaanse soesjes gevuld met chocolademousse en overgoten met witte chocolade

Warme drank

 

 

€ 52,50 p.p., inclusief wijnarrangement

Delen via social media
  • google-share