• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Vakantiesluitingen Su Sardu
25 jun, 2022
Culinaire Avond 13 maart 2020 om 19 uur
12 feb, 2020
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire Avond 21 februari 2014 om 19 uur

“Lente in aantocht”

 

Aperitivo con Mango

Aperitief met Aperol en mangosap

Bruschetta alle melanzane

Geroosterd brood met aubergine

Spiedino di salmone con ananas

Spiesje met Schotse zalm en verse ananas

Capesanti al Grand Marnier

Sint Jakobschelpen geflambeerd met Grand Marnier en afgemaakt met geroosterde amandelen

Fusilli con prosciuto crudo e rucola

Fusilli met parmaham en rucola

Pesce persico alla livornese

Victoriabaars met een pikante tomatensaus, kappertjes en ui

Sorbetto al limone e zenzero

Spoom met citroen en gember

Rib-eye biologico ei ferri

Biologische rib-eye van de gril

Semifreddo della casa alle nocciole

Huisgemaakte semifreddo van hazelnoten

Warme drank

 

€ 52,50 p.p., inclusief wijnarangement

 

 

Delen via social media
  • google-share