• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Vakantiesluitingen Su Sardu
25 jun, 2022
Culinaire Avond 13 maart 2020 om 19 uur
12 feb, 2020
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire Avond 16 mei 2014, om 19 uur

Zomerse taferelen

 

Aperitivo alla crema di cassis

Aperitief met prosecco en crème de cassis

Melone con prosciutto crudo

Sappige meloen met Sardijnse rauwe ham

Carpaccio all´ananas

Carpaccio van ossenhaas met verse ananas

Gambero di fiume allo zenzero

Rivierkreeftjes met een sausje van gember, curry, peper en verfrissende komkommer

Fusilli con asparagi

Fusilli met verse groene asperges en zalm

Sogliolette con burro e dragoncello

Sliptong met boter en dragon

Sorbetto con limone e basilico

Spoom met citroen en basilicum

Entrecote su letto di asparagi

Biologische entrecote op een bedje van een mousse van asparages

Semifreddo alle mandorle

Huisgemaakte semifreddo van amandelen

Warme drank

 

€ 52,50 p.p., inclusief wijnarrangement

 

Delen via social media
  • google-share