• Menukaart
  • Nieuws
  • Foto’s
  • Reserveren

Uitgelicht

Recente berichten

Vakantiesluitingen Su Sardu
25 jun, 2022
Culinaire Avond 13 maart 2020 om 19 uur
12 feb, 2020
facebook
twitter
© Su Sardu. door Namic.

Nieuws

Culinaire avond 20 september 2013, om 19:00 uur

Nazomeren

 
 
Aperol spritz

Aperol met prosecco en mineraal water

Focaccia con pomodori, aglio e basilico

Focaccia met verse tomaten, knoflook en basilicum

Carpaccio di manzo

Carpaccio van ossenhaas met een citroendressing, rucola en Parmezaanse kaas

Carpaccio di salmone affumicato con mele

Gerookte Schotse zalm met groene appel

Ravioli sorprendenti

Deegkussentjes gevuld met ricotta en spinazie met en pestosaus van zongedroogde tomaten

Orata con burro e parmigiano

Doradefilet met boter en Parmezaanse kaas

Sorbetto al limone

Spoom met citroen

Agnello ai ferri

Lamsrack met gegrilde courgettes

Pannacotta all’arancia

Huisgemaakte pannacotta met sinnasappel

Warme drank

 

 € 52,50 p.p., inclusief wijnarrangement
 
Delen via social media
  • google-share